Video marketing blog

Do you have any idea how universally a video like this can be used? Even we didn't, which is exactly why we went ahead to blog about it.

14.máj.2013. 14:19 DU.   by:

Magyar videó korbácsolta fel a politikai kedélyeket Kanadában

Sajtóközlemény – 2013 május 14.

A Bill 14 névre hallgató törvénytervezet a francia többségű tartományokban veszélyezteti az angol nyelv hivatalos nyelvként történő elismerését.

Magyar reklámügynökség készített videót egy kanadai önkormányzat felkérésére, hogy ezzel hívják fel a figyelmet egy vitatott nyelvi törvényre.

A többlépcsős kiválasztást a magyar ügynökség referenciái és nemzetközi tapasztalatai alapján nyerte meg. A videóról a helyi újságok és TV-k is beszámoltak és a legtöbb helyen a jogszabály mellett az animációt is megemlítették.

Itthon még talán kevésbé elterjedt a szolgáltatások animációkon keresztül történő elmagyarázása, de a világ nyugati felén már felismerték, hogy ez egy hatékony eszköz komplex témák széles tömegekkel történő megértetésének. Az Egyesült Államokban például a korábban nagy port kavart Obama Care-nek nevezett egészségügyi reformot is ehhez hasonló magyarázó animációval mutatták be, mint ahogy az Easy Explain Video is készített már az amerikai egészségügyi rendszer buktatóira figyelmeztető videót.

Megjegyzések

A kampány weboldala: http://bilingualstatus.com

Több találatért keressen a “Bill” 14” kulcsszóra.

Megjelenések:

 

Share